Intermittent Fasting vetverlies programma

Verlies tot wel 12kg vet in slechts 3 maanden tijd met ons gepersonaliseerde Intermittent Fasting vetvervlies programma.

Krijg meer energie, meer focus én een atletisch lichaam!

afvallen met fitchef

Ons Intermittent Fasting Vetverlies programma

Intermittent Fasting betekent, zoals de naam als zegt, dat je periodiek vast. Dat wil zeggen dat je tijdens regelmatige – korte – periodes niets eet. In ons Intermittent Fasting vetverlies programma vast je 16 uur per dag. De rest van de tijd eet je volgens onze eenvoudig te volgen eetschema’s die we volledig afstemmen op je persoonlijke macro- en kcal behoefte.

  Omdat je lang hebt gevast heb je dus nog tal van calorieën over tijdens je eetmomenten. Op deze manier kom je gevoelsmatig gemakkelijker in een calorietekort. Ons programma is dus zeer geschikt voor vetverlies! Bovendien zorgt Intermittent Fasting voor een natuurlijke verhoging van je groeihormoon waardoor je tijdens het vetverlies programma je spiermassa makkelijker behoudt.

FitChef x Intermittent Fasting

Hoe werkt het?

Je ontvangt elke week een simpel te volgen Intermittent Fasting eetschema met 3 of 4 eetmomenten per dag. Wij stellen de eetschema’s zo samen dat ze precies zijn afgestemd op je persoonlijke voedingsbehoefte en voorkeuren. Wat krijg je?

  • Wekelijks een Intermittent Fasting eetschema
  • Elke week een overzichtelijke boodschappenlijst
  • Bestel je boodschappen eventueel direct online
  • Sluit producten die je niet lust uit
  • Lust je een maaltijd niet? Vervang het met 1 klik
  • Eenvoudige en snelle recepten zonder gedoe
  • Je eetschema’s altijd bij de hand via onze app
fitchef mobile

De voordelen van het IF vetverlies programma

Intermittent Fasting heeft veel voordelen op het gebied van vetverlies en het behouden van je spiermassa. Maar dan moet je het wel goed doen. FitChef neemt al het denk- en rekenwerk voor je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar de eetschema’s te volgen!

Zelf je gewenste eetmomenten instellen

Om aan je dagelijkse calorieën te komen kun je bijvoorbeeld kiezen voor 2 hoofdmaaltijden en meerdere slimme snacks. Of je houdt het strak en simpel met 3 vaste eetmomenten. Jij bepaalt.

Perfecte balans in voedingsbehoeftes

Hoe jij je eetmomenten ook kiest, FitChef zorgt er altijd voor dat je dagelijks de juiste hoeveelheid kcal en macro's inneemt. Dankzij deze gestructureerde aanpak weet je zeker dat je plan effect heeft.

Gemakkelijk te volgen

Wij snappen dat je geen tijd en zin hebt om uren in de keuken te staan. De eetschema's zijn super eenvoudig te volgen met alledaagse ingrediënten die overal te verkrijgen zijn. Geen gedoe, maar resultaat!

Boodschappenlijstje op maat

Je ontvang elke week een overzichtelijke boodschappenlijst die je indien je dat wenst met 1 druk op de knop online kunt bestellen. We stellen de eetschema's bovendien kostenefficiënt samen om restjes te voorkomen.