Intermittent fasting eetschema (op maat)

Kies zelf je eetmomenten en FitChef levert je een gepersonaliseerd eetschema en weekmenu op basis van jouw intermittent fasting doelen én energiebehoefte. 

Wat is Intermittent Fasting?

Intermittent Fasting betekent, zoals de naam als zegt, dat je periodiek vast. Dat wil zeggen dat je tijdens regelmatige – korte – periodes niets eet. De meeste mensen kiezen voor een vastenperiode van 16 uur. De rest van de tijd eet je volgens je gewenste macro + caloriebehoefe, dus daar plan je al je maaltijden in.

Dat betekent ook dat je bij Intermittent Fasting niet per se minder hoeft te gaan eten. Wel is het gevoelsmatig gemakkelijker om in een calorietekort te komen.  Het is dus heel geschikt voor afvallen! Maar ook als je op gewicht wilt blijven of spiermassa wil kweken, kan het een goede keuze zijn omdat het je spier opbouwende hormonen verhoogt.

De truc zit hem erin dat je genoeg calorieën en voedingsstoffen binnenkrijgt waarmee je jouw doelen haalt. En daar helpt ons slimme eetschema bij!

FitChef x Intermittent Fasting

Hoe werkt het?

Met FitChef Premium stel je jouw eetschema precies af op wat jij nodig hebt om je gewichtsdoel te bereiken. Als eerste berekent de app de benodigde calorieën en macro’s die jij nodig hebt!

Daarnaast stel je zelf je eetmomenten en dieetvoorkeuren in. De app rekent met minimaal 3 eetmomenten, maar je kunt dit zelf in de tijden van je intermittent fasting schema passen.

fitchef app

De voordelen van ons eetschema!

Vasten heeft veel gezondheidsvoordelen en je valt er makkelijk van af. Maar dan moet je het wel goed doen. De FitChef biedt enorm veel mogelijkheden om jouw eetschema te personaliseren en je er makkelijk aan te houden.

Zelf je eetmomenten instellen

Om aan je dagelijkse calorieën te komen kun je bijvoorbeeld kiezen voor 2 hoofdmaaltijden en een of meerdere slimme snacks. Of je houdt het strak en simpel met slechts 3 eetmomenten. Jij bepaalt.

Perfecte balans in voedingsbehoeftes

i.c.m. je intermittent fasting schema
Hoe jij je eetmomenten ook kiest, FitChef zorgt er altijd voor dat je dagelijks de juiste hoeveelheid kcal en macro's inneemt. En natuurlijk steeds met een gezonde mix van groenten en fruit.

Aanvulling op het sporten

Wil je meer eten op trainingsdagen en minder op rustdagen? Dat kan allemaal. Stel je ideale mix van koolhydraten, vetten en eiwitten samen op basis van jouw sportdiscipline. Het maakt niet uit of je duursport of krachttraining doet.

Boodschappenlijst op basis van je schema

FitChef genereert automatisch een boodschappenlijstje en met de app heb je dit altijd op zak. Je kunt het lijstje zelfs linken met de Albert Heijn app en je boodschappen online bestellen.

Altijd je eetschema in je hand

Gebruik onze handige app

De FitChef app geeft je altijd en overal toegang tot je eetschema en je boodschappenlijstje. 

In de app kan je op een praktische manier je voorkeuren aanpassen aan je progressie. 

Misschien heb je een tijdje gevast met 2 hoofdmaaltijden en 2 snacks per dag en ben je klaar voor een volgende fase. In de app kan je je eetmomenten bijsturen naar jouw wensen. 

Wil je tijdens je vastenperiode ook eens uitproberen hoe jij je voelt bij een dieet zonder gluten? Met een druk op de knop is dat zo geregeld. 

voedingsschema app
Iedereen is gek op FitChef!

Deze mensen gebruiken Fitchef al voor hun intermittent fasting eetschema

De eetschema’s van FitChef hebben de afgelopen jaren al veel mensen geholpen om enkele kilo’s te verliezen of meer spiermassa bij te winnen. Maar meestal is het hun gezondheid en de stralende energie die hun blijft motiveren.

Start nu met je eetschema plan!

Al vanaf 6,95 per maand (jaarplan) of 9,95 maandelijks. Waar wacht je nog op?

FitChef werkt op basis van jouw doelen.

Kies jouw doelstelling:
afvallen met fitchef

Afvallen
Lager vetpercentage

Gezond op gewiht blijven met Fitchef

Op gewicht blijven
Gewicht handhaven

Aankomen met Fitchef

Aankomen
Meer spiermassa