Koolhydraatarm vetverlies programma

Verlies tot wel 12kg vet in slechts 3 maanden tijd met onze gepersonaliseerde koolhydraatarme eetschema’s. Stimuleer je vetverbranding, krijg meer energie en val structureel af zonder jojo effect.

afvallen met fitchef

Voordelen van ons koolhydraatarm programma!

Door ongezonde koolhydraten te elimineren en zo een calorietekort te creëren dwing je je lichaam om vetten te verbranden. De eerste dagen kan je even fysieke weerstand voelen, maar zodra je lichaam zich aanpast aan je nieuwe eetpatroon zal je merken dat je steeds meer focus en energie krijgt.

fitchef mobile
FitChef x Koolhydraatarm dieet

Hoe werkt het?

Je ontvangt elke week een simpel te volgen koolhydraatarm eetschema met 3 tot 6 eetmomenten per dag, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wij stellen de eetschema’s zo samen dat ze precies zijn afgestemd op je persoonlijke behoefte en voorkeuren. Wat krijg je?

  • Wekelijks een eenvoudig te volgen eetschema
  • Een overzichtelijk boodschappenlijstje
  • Bestel je boodschappen direct online
  • Sluit intoleranties en producten die je niet lust uit
  • Heb je eens ergens geen zin in? Vervang je maaltijd met 1 klik
  • Eenvoudige en snelle recepten zonder gedoe
  • Je eetschema’s altijd bij de hand via onze app

De lekkerste koolhydraatarme recepten

Koolhydraatarm eten? FitChef heeft voor elk eetmoment het perfecte recept. Eenvoudig te volgen, snel te bereiden en gericht op resultaat!

courgetti

Courgetti salade met perzik, maïs & halloumi

Met courgetti eet je jouw favoriete pasta, maar dan met veel minder koolhydraten!

🕘 15 minuten

halloumi salade

Halloumi kikkererwten salade

Heerlijke frisse salade met geroosterde kikkererwten. Perfect voor low-carb.

🕘 15 minuten

paprika kip

Geroosterde paprika met kruidig kipgehakt

Deze geroosterde paprika is lekker met wat verse peterselie of bieslook.

🕘 20 minuten

Ons Koolhydraatarm vetverlies programma

Koolhydraatarm eten heeft veel voordelen op het gebied van afvallen en vetverlies. Maar dan is het wel belangrijk dat je een plan volgt dat precies op je behoefte is afgestemd. FitChef neemt al het denk- en rekenwerk voor je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar de eetschema’s te volgen!

Zelf je gewenste eetmomenten instellen

Ieder lichaam is anders, en iedereen heeft een eigen levensstijl. Eet jij liefst gewoon 3 maaltijden per dag? Of sla je liever je ontbijt over en neem je later op de dag een extra snack? In onze eetschema's houden we rekening met je persoonlijke wensen.

Perfecte balans in voedingsbehoeftes

Zelfs met een lage hoeveelheid koolhydraten voorzien we je van de lekkerste gerechten die je alle voedingsstoffen leveren die je nodig hebt. Onze recepten barsten van de gezonde eiwitten, vetten, vitamines en vezels.

Gemakkelijk te volgen

Voor een gezonde maaltijd hoef je echt geen sterrenchef te zijn. Onze eetschema's bevatten voldoende variatie, maar zijn wel heel eenvoudig te volgen. Doelgerichte en praktische recepten voor een optimaal resultaat!

Boodschappenlijstje op maat

Samen met je eetschema's ontvang je wekelijks een overzichtelijk boodschappenlijstje. Hiermee kun je zelf gaan shoppen of je bestelt je boodschappen online met 1 druk op de knop. Makkelijker dan dit kunnen we het echt niet voor je maken!