FitChef Partnerportaal

Alle relevante info en bestanden voor B2B Partners

Onze portaal voor partners

Heb je een vraag aan FitChef als partner? Of zoek je bepaalde bestanden? Je vindt hieronder alle informatie en handige bestanden die je nodig hebt. Staat er toch niet tussen wat je nodig hebt? Neem gerust contact op, dan zorgen we dat het voor jou beschikbaar wordt gesteld!

FAQ

Handige artikelen en antwoorden

Instructievideo’s

Eenvoudige en visuele uitleg

Recepten

Marketingmateriaal dat je kunt gebruiken

Roadmap

We zijn continue aan het ontwikkelen. Bekijk waar we aan werken, de to-do lijst en voeg zelf wensen toe!

Webinars

Bekijk alle herhalingen van webinars die gegeven zijn


Contact opnemen

Hoe je ons team kunt bereiken:

Mail[email protected]

Whatsapp0851304492

Via chat: klik op button rechtsonder

 

FAQ / Veelgestelde vragen voor partners:

Bekijk hieronder of jouw vraag al beantwoord is:

Het voedingsschema systeem van FitChef is gebouwd om veel verschillende diëten te kunnen faciliteren. De complete lijst vind je hieronder. 
Om een dieet in te stellen, kun je zelf voor je klanten de settings aanpassen. Zo kun je het aantal eiwitten, vetten en koolhydraten aanpassen, zodat deze beter bij een dieet passen. Ook kun je bepaalde intoleranties of producten uitsluiten die niet in een specifiek dieet horen. Denk aan vlees of vis voor vegetarische gerechten of brood bij een koolhydraatarm dieet.

Diëten die wij ondersteunen:

  • Eiwitrijk dieet
  • Vegetarisch
  • Pescetarisch
  • Koolhydraatarm / beperkt
  • Intermittent Fasting
  • Paleo

Heb je een specifiek dieet dat niet op deze lijst staat? Laat het ons weten!

Je hebt als partner twee opties:

  • De klant betaalt zélf aan weekschema het reguliere tarief. Jij ontvangt standaard 25% commissie over dit bedrag. Dit is ook terugkerend! Dus als een abonnement verlengd wordt, dan ontvang je ook daar commmissie over.
  • Je nodigt je klant handmatig uit via je prepaid paneel. De klant kan zich (gratis) aanmelden, jij als partner betaalt €5 per maand voor iedere actieve klant per maand. Aan het eind van de maand ontvang je een factuur van alle actieve klanten van die maand. Je bent zelf vrij om een vergoeding met de klant te regelen.

Op dit moment is er nog géén mobiele app beschikbaar voor ons whitelabel weekschema programma. Het staat wel op onze to-do lijst, waarbij de app direct internationaal en meertalig wordt.

Tip: weekschema.nl is helemaal geoptimaliseerd en gebouwd voor mobiele apparaten. Je kunt gebruikers adviseren om weekschema.nl op te slaan als link op je beginscherm. Hier vind je de uitleg.

Je kunt je aanmelden door je gegevens in te vullen via deze aanmeldlink. Wil je liever eerst contact met een collega van FitChef? Mail dan naar [email protected] of [email protected]