Vegetarische eetschema's om af te vallen

Verlies tot wel 12kg vet in slechts 3 maanden tijd met onze gepersonaliseerde vegetarische eetschema’s. Met heerlijke én snelle vegetarische recepten.

afvallen met fitchef

Voordelen van onse vegetarische weekmenu's!

Gezondheid en balans komen bij FitChef altijd op de eerste plaats! Vegetarisch eten heeft het voordeel dat je meestal veel groenten eet en zo minder calorieën inneemt. Maar te weinig calorieën of eiwitten kan ook voor honger en cravings zorgen, en een verlies aan spiermassa. Bij FitChef houden we overal rekening mee! 

Onze eetschema’s geven jou altijd de perfecte hoeveelheid calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten. Zo val je af zonder honger en cravings en behoudt je je spiermassa terwijl je geniet van heerlijke recepten. 

fitchef app
Vegetarisch diëten met FitChef

Hoe werkt het?

Je ontvangt elke week een eenvoudig te volgen vegetarisch eetschema met 3 tot 6 eetmomenten per dag, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wij stellen de eetschema’s zo samen dat ze precies zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en voorkeuren. Wat krijg je?

  • Wekelijks een eenvoudig te volgen eetschema
  • Een overzichtelijk boodschappenlijstje
  • Bestel je boodschappen direct online
  • Sluit intoleranties en producten die je niet lust uit
  • Heb je eens ergens geen zin in? Vervang je maaltijd met 1 klik
  • Eenvoudige en snelle recepten zonder gedoe
  • Je eetschema’s altijd bij de hand via onze app

De lekkerste vegetarische eetschema's

Vegetarisch eten en diëten? FitChef heeft voor elk eetmoment het perfecte recept. Eenvoudig te volgen, snel te bereiden en gericht op resultaat!

courgetti

Courgetti salade met verse perzik, maïs & halloumi

Met courgetti eet je jouw favoriete pasta, maar dan met veel minder koolhydraten!

🕘 15 minuten

Pannenkoeken met banaan (en cottage cheese)

Met dit recept zet je een feestelijk, en toch gezond, ontbijt op tafel.

🕘 10 minuten

Rijst met curry van kikkererwten, pastinaak & wortel

Perfect voor de koude dagen. Rooster eventueel de kikkererwten in de oven.

🕘 20 minuten

Ons Vegetarische vetverlies programma

Vegetarisch eten heeft veel voordelen op het gebied van afvallen en vetverlies. Maar dan is het wel belangrijk dat je een plan volgt dat precies op je behoefte is afgestemd. FitChef neemt al het denk- en rekenwerk voor je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar de eetschema’s te volgen! 

Zelf je gewenste eetmomenten instellen

Ieder lichaam is anders, en iedereen heeft een eigen levensstijl. Eet jij liefst gewoon 3 maaltijden per dag? Of sla je liever je ontbijt over en neem je later op de dag een extra snack? In onze eetschema's houden we rekening met je persoonlijke wensen.

Perfecte balans in voedingsbehoeftes

Zelfs zonder vlees en vis voorzien we je van de lekkerste gerechten die je alle voedingsstoffen leveren die jouw lichaam nodig hebt. Onze recepten barsten van de vitamines en vezels, gezonde eiwitten en vetten.

Gemakkelijk te volgen

Voor een gezonde maaltijd hoef je echt geen sterrenchef te zijn. Onze eetschema's bevatten voldoende variatie, maar zijn wel heel eenvoudig te bereiden. Doelgerichte en praktische recepten voor een optimaal resultaat!

Boodschappenlijstje op maat

Samen met je eetschema's ontvang je wekelijks een overzichtelijk boodschappenlijstje. Hiermee kun je zelf gaan shoppen of je bestelt je boodschappen online met 1 druk op de knop. Makkelijker dan dit kunnen we het echt niet voor je maken!