Whitelabel weekmenu's voor PT's, sportscholen, diëtisten en coaches!

Verhoog je omzet en begeleid je klanten volledig op de automatische piloot met met onze gepersonaliseerde weekmenu’s in je eigen whitelabel omgeving. Vraag een gratis demo aan!

Hoe werkt het?

Wil je klanten graag begeleiden met voeding, maar heb je geen tijd om steeds opnieuw voedingsschema’s op maat uit te schrijven? Laat ons het werk dan voor je doen! Al vele coaches en bedrijven gingen je voor!

Gepersonaliseerde weekmenu's

Je klant ontvang elke week een nieuw menu dat is afgestemd op je persoonlijke macro- en caloriebehoefte, intoleranties en gewenste eetmomenten per dag.

Jij óf klant beheert schema voorkeuren

Geef intoleranties op, sluit producten uit, stel het gewenste aantal eetmomenten per dag in: het kan allemaal. Jij kunt zelf bepalen of jij dit voor klanten beheert óf de klant zelf.

Vergroot je omzet / businessmodel

Alleen weekmenu's aanbieden? Of een volledig coaching traject met weekmenu's als onderdeel daarvan? Jij kiest zelf in wat voor vorm je het aan je klanten wilt aanbieden!

Wekelijkse boodschappenlijst

Bij elk weekmenu zit een budgetvriendelijke boodschappenlijst voor de gehele week die (optioneel) zelfs met 1 druk op de knop online is te bestellen bij Albert Heijn.

Gemakkelijk voor je klant

De weekmenu's zijn eenvoudig van opzet met alledaagse ingrediënten en snel te bereiden recepten die ook makkelijk zijn mee te nemen. Perfect voor een druk (sport)schema.

100% whitelabel

Je klanten bekijken de weekmenu's volledig in je eigen whitelabel omgeving met je eigen logo en je eigen huisstijl kleuren. Je hoeft geen concessies te doen.

Voor wie zijn onze whitelabel weekmenu's?

Wij werken graag samen met specialisten die hun vak verstaan. Jij bent de expert, wij zorgen voor de techniek!

Personal trainers

Je traint / coacht je klanten op reguliere basis en wilt graag voedingsschema’s integreren in je aanpak.

Sportscholen

Klanten sporten op eigen initiatief in jouw gym en je wilt graag een aanvullend voedingsplan bieden.

Voedingsdeskundigen

Je helpt of coacht mensen met hun voeding en wilt graag een gepersonaliseerd en kostenefficiënt voedingsschema aanbieden.

Let op: heb jij meer dan 1000 klanten op je website / platform en wil je met onze techniek je eigen voedingsschema’s integreren? Bekijk dan onze Voedingsschema API.

Vraag een gratis demo aan.

Wil je het whitelabel voedingsschema van FitChef uitproberen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo. Wij leggen je graag uit hoe je het systeem gebruikt en hoe wij jou kunnen helpen groeien!

"*" geeft vereiste velden aan

Indien je het niet zeker weet, vul een schatting in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.