Whitelabel weekmenu's en voedingsschema's

Verhoog je omzet en begeleid je klanten volledig op de automatische piloot met onze gepersonaliseerde weekmenu’s in je eigen whitelabel omgeving. Ontdek alle voordelen voor jou als partner!

Hoe werkt het?

Wil je klanten graag begeleiden met voeding, maar heb je geen tijd om zelf steeds voedingsschema’s op maat uit te schrijven? Of heb jij een website, kanaal of platform en wil je graag je eigen product aanbieden?
Laat FitChef het werk voor je doen!

Gepersonaliseerde weekmenu's

Je klant ontvang elke week een nieuw gevarieerd eetschema dat is afgestemd op persoonlijke macro- en caloriebehoefte, intoleranties en eetmomenten per dag.

Bespaar tijd en werk

Ons systeem neemt al het harde werk uit handen. Van het genereren van menu's uit een receptendatabase tot het samenstellen van persoonlijke eetschema's.

Vergroot je omzet / businessmodel

Alleen weekmenu's aanbieden? Of een volledig coaching traject met weekmenu's als onderdeel daarvan? Jij kiest zelf in welke vorm je het aan je klanten wilt aanbieden!

100% whitelabel

Je klanten bekijken de voedingsschema's volledig in je eigen whitelabel omgeving met je eigen logo en je eigen huisstijl kleuren. Je hoeft geen concessies te doen.

Gemakkelijk voor jou én je klant

De weekmenu's zijn eenvoudig van opzet met alledaagse ingrediënten en snel te bereiden recepten die ook makkelijk zijn mee te nemen. Perfect voor een druk (sport)schema.

Wekelijkse boodschappenlijst

Elk weekmenu biedt voor de hele week een budgetvriendelijke boodschappenlijst die (optioneel) zelfs met 1 druk op de knop online is te bestellen bij Albert Heijn.

Voor wie zijn onze whitelabel weekmenu's?

Wij werken graag samen met specialisten die hun vak verstaan. Jij bent de expert, wij zorgen voor de techniek.

Personal trainers & sportscholen

Sporters trainen bij jou op reguliere basis en je wilt graag voedingsschema’s integreren in de sportschema’s. Óf je biedt zelfs complete (personal) coaching aan. Met FitChef biedt je ook een integraal voedingsplan aan!

content creators

Content creators voor voedings & recepten

Je hebt een website of kanaal voor recepten, speciale diëten of gezonde voeding. Met FitChef kun je een eigen product aanbieden, waarmee jouw volgers gezond en gevarieerd kunnen eten.

Voedingsdeskundigen & coaches

Je helpt of coacht mensen met hun voeding en wilt graag mensen een gepersonaliseerd en kostenefficiënt voedingsschema aanbieden. Met FitChef hebben zowel de cliënt als jij een stok achter de deur.

Heb je meer dan 1000 klanten op je website / platform en wil je onze eetschema’s in je eigen app integreren? Bekijk dan onze Voedingsschema API.

Je omzet vergroten

Wij bieden jou een unieke voedingsschema product dat je onder je eigen naam kunt aanbieden. Wij zorgen voor de techniek en jij kunt je focussen op wat je goed doet. Je hebt de vrijheid om zelf je businessmodel te kiezen.

Als partner kun je zelf kiezen hoe je de schema’s wilt aanbieden: via ons affiliate model of op prepaid basis.

Of bekijk alle opties in onze webinar:​

Meld je aan voor onze gratis webinar. In 30 minuten weet je hoe het systeem werkt, de voordelen voor jou en hoe je meer omzet met FitChef kunt maken.

FitChef Zakelijk

Gratis Demo

Wil je het whitelabel voedingsschema van FitChef zelf ervaren? Neem dan contact op voor een demo. Wij leggen je graag uit hoe je het systeem gebruikt en hoe wij jou kunnen helpen groeien.

"*" geeft vereiste velden aan

Indien je het niet zeker weet, vul een schatting in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.